Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak kupic item warty+12 kamoli?

Kakamil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie transakcje najlepiej załatwiać przy świadkach/ na skype/ts ewentualnie ty dajesz piew 12 kamoli za item a pozniej dorzucasz ;p

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

jest zawsze ryzyko, ale jak wiadomo za kradzież jest blokada, wystarczy tylko okazać dowód Administracji

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Takie transakcje najlepiej jest przeprowadzać, gdy druga osoba ma TS/Skype oraz jest z wami około 5-ciu świadków.

Nigdy nie dawaj najpierw tych kamoli, a później on daje item. Dajesz 12kamoli, on item, i później dorzucasz tą resztę.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Transakcję nagrywaj np. frapsem, i najlepiej rozmawiaj z handlarzem na skype/vt/ts.

Również można spytać GM'a czy przeprowadziłby handel, chociaż wątpię. Administratorzy na PL'u to obiboki i nic im się nie chce ;P

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ludzie nie bana za takie coś. <_<

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Ja takie transakcje robię z najbardziej zaufanymi ludźmi :P a na s15 PL dużo takich ludzi nie ma ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...